Október 24-én várunk benneteket Hangonyon!

Az idei évben immáron harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Hangonyi tó Trail elnevezésű terepfutó verseny. A 2019-ben életre hívott rendezvény első alkalommal kiváló napsütéses őszi időben került lebonyolításra, ám sajnos tavaly fordult a kocka és igen extrém körülmények várták a második verseny résztvevőit. Mindezektől függetlenül a hangulat remek volt és a nagy mennyiségű csapadék ellenére is jól futható maradt a pálya. Azért reméljük, hogy október 24-én ismét kegyeibe fogad bennünket az időjárás és újra verőfényes napsütésben futhattok és csodálhatjátok meg ezt az egyedi adottságokkal rendelkező tájat és a Hangonyi tavat.

Hogy milyen volt? Ebben a videóban megnézhetitek:

Változások

A tavalyi évben teszt jelleggel kiírásra került a 21km-es váltó verseny, ám az előzetes várakozásaink ellenére nem váltott ki túl nagy érdeklődést, így ez most kikerült a programból. Ám a versenyzői igényekhez igazodva, egy rövidebb 6km-es táv bekerült a versenykiírásba, amely Hobbi 6K néven találhattok meg.

Mit várhatsz, ha hozzánk jössz?

Mindenki számára jól futható pályát, ami azt jelenti, hogy a kezdők is nyugodtan nevezhetnek, hiszen a szintkülönbség nem jelentős. Mondhatjuk azt is, hogy egy nagyon gyors pálya vár benneteket száraz időben. Nem mellesleg pazar a táj is. 🙂

A megszokott jó hangulatot most is profi DJ-re, azaz Krémer Dánielre (www.musictruck.hu) bízzuk, így tuti nem fogtok unatkozni a befutót követően sem! 🙂

Lehet, hogy egy kép erről: szabadtéri
Fotó: www.facebook.com/musictruck.hu

Mindemellett éhezni sem fogtok, hiszen a környék legfinomabb gulyását fogyaszthatjátok el nálunk. 🙂

Ha kellően gyorsak vagytok és szintidőn belül teljesítitek a távot, akkor az egyedi befutóérem is a titek lehet. (hamarosan mutatjuk milyen)

Chipes időméréssel, hogy pontos és gyors eredményeket kapjatok. (www.sportkrono.hu)

Kulturált öltözködési és tisztálkodási lehetőséggel.

Ha már voltál, akkor ne hagyd ki a harmadik alkalmat sem, de ha még nem, akkor gyere el és személyesen tapasztald meg a fentieket.

Sok szeretettel várunk benneteket Hangonyon, ezen a nyugat borsodi kis községben!

Versenykiírásért kattintsatok ide

Nevezéshez ide!

A verseny egyedi logójával készült technikai póló 3990Ft-os áron rendelhető, amelynek összegét a nevezési díjjal együtt kérünk elutalni.