Idén is Hangonyi Tó Trail

A tavaly életre hívott I. Hangonyi Tó Trail sikerein felbuzdulva már a versenyt követően eldöntöttük, hogy végleg szeretnénk Hangonyt és a Hangonyi Tó Trailt feltenni a futóversenyek térképére. Az évre vonatkozólag több tervünk is volt, de a tavasszal hozzánk is begyűrűző Covid19 járvány átírta a forgatókönyvet, így nagyobb terveink halasztásra kerültek, de a II. Hangonyi Tó Trail versenyt mindenképp szerettünk volna megrendezni. Miután Magyarország kormánya 2020. június 18-án határozott a veszélyhelyzet eltörléséről, ennek értelmében korlátozás nélkül rendezhetők sportesemények hazánkban, így megnyílt az út a rendezés felé. Szerencsére Hangony község önkormányzata teljes mellszélességgel állt a rendezvény mellé, amiért itt is szeretnénk hálánkat kifejezni. Így az eredetileg tervezett időpont után két héttel, október 25-én kerül megrendezésre a II. Hangonyi Tó Trail, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A pálya nyomvonala egy-egy rövidebb szakaszon változni fog, de ez remélhetőleg csak előnyére válik. A felnőttek 10,5 illetve 21km-en mérettethetik meg magukat, de természetesen továbbra is várjuk a gyerekeket, akik 1 és 2km-en versenyezhetnek. Újdonság, hogy az idén bevezetésre került a 21km-es két fős váltó, ahol férfi, női és vegyes váltóban hirdetünk eredményt. Szeretnénk kiemelni, hogy a helyiek (hangonyi lakcímmel rendelkezők) előzetes regisztrációt követően ingyenesen vehetnek részt a versenyen.

Bízunk benne, hogy a korábbi nehézségek ellenére sikerül nektek egy jó versenyt rendezni és az égiek is velünk lesznek és szép őszi idő fogad benneteket.

Jó felkészülést kívánunk mindenkinek és mindannyiunk érdekében ne feledjétek el betartani a Covid19-re vonatkozó szabályokat.

Szeretettel várunk benneteket!